SHOW MORE About

We are continuously looking for experienced and dedicated architects to join our team. While the ideal candidate has 8 years of experience, we are always interested in hearing from all interested parties.

BREEAM accreditation and Revit knowledge are an advantage.

The office main working tools are Revit/AutoCad, interacting with 3D tools such as SketchUp, Lumion and 3DMax.

If you think you are the right candidate please send your CV, cover letter and examples of your work to: firmapost@nielstorp.no

NIELSTORP+ arkitekter er et av Norges mest anerkjente og produktive arkitektkontorer. Vår tilnærming er bred med prosjekter i alle skalaer og kategorier. Vår nysgjerrighet på samfunn og mennesker er ustoppelig og i samarbeid med våre klienter formgir vi en fremoverlent og empatisk arkitektur.

Vi går inn i en tid med flere nye og pågående prosjekter – Urbanisme og komplekse byreparasjoner, bolig, kontor og hotell for å nevne noen. Vi er derfor alltid på utkikk etter dyktige arkitekter og formgivere.

Vi søker selvstendige arkitekter – primært med 8 års fartstid og prosjektledererfaring, men også andre erfaringsnivåer. Du bør være engasjert, positiv og nysgjerrig på den neste løsningen. BREEAM-akkreditering og gode Revit-kunnskaper er en fordel.

Kontorets viktigste tegneverktøy er Revit/Autocad, i samspill med Lumion, Sketchup, 3Dmax og Adobe.

Skriftlig søknad med CV og utvalgte eksempler på eget arbeid sendes til NIELSTORP+ arkitekter Industrigaten 59 P.B 5387 Majorstuen, 0304 Oslo

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Johan Kahrs på 92 29 70 78 eller Gaute Grønmo på 40 20 23 76

email: firmapost@nielstorp.no

Industrigaten 59
0357, Oslo

Tel: +47 23 36 68 00